tysdag 24. februar 2009

Familien Mjølhus!

Et eget blogginnlegg for Ingunn og Bjarte bare fordi at de er så veldig kjekke, og fordi de alltid vil være med meg :-) De er kjempesnille. Jeg har tatt noen fine bilder av stuen deres, for den er så fin og ryddig i dag, og de har fått seg ny sofa, som er kjempefin!! Og så har Aline fått seg ny sykkel til jul, den er rosa. Og legg merke til alle de fine putene i sofaen, og Ingunn sitter å legger siste finish på den nydelige jakken til Aline :-) Ingunn og Bjarte er kule. Jeg liker Ingunn og Bjarte. Og jeg er bestevenn med Aline :-D


Kunngjøringer

I dag får eg litt jølp t å blogga, for u Ingunn og ville inn i den her bloggverdenen. Men d vare kje så lenge nei! For nå ska me fasta frå tv, blogg, og facebook :-)

Ingunn: Eg blei inspirert av an Roger så hadde gjesteblogging, så nå fekk eg og prøva :-) Åsse ville eg jo visa fram den knallfina jakkå eg har spøta t na Aline :-D Når eg fusste har spøta, så ska d pigede visast.

Bjarte: Hehehe. Måtte ha litt fine ting og innpå her!

Margot: Nei det vett eg kje om eg vil skriva... :-/

Me ska altså fasta i ca 40 dar. Det va vår plan. Det vil sei atte me ikkje kjeme t å verken blogga eller lesa bloggar før påske. Så dåkke må vara greie å ikkje skriva så møøøkje :-) Vil i den anledning barra få opplysa om atte mobilane våre virke, og kjeme t å vara i bruk i fasten og ;-) Koffår gjere me detta da? Jo det e jo rett å slett for atte me ska få bere ti t å lesa i bibelen. Elle snakka om bibelen :-) Den tiå me pleie broka t bloggshopping kan me jo få brokt t så møkje bedre ting viss me barra tar oss litt isamen :-)

fredag 6. februar 2009

Har DU sett Jesus??

Du ser kanskje Jesus som barnet i krybben, og hyrder på marken, og vismenn på kne. Med stjerner som stråler og engler som synger, gir stemningsfull glede og budskap om fred.

Du ser kanskje Jesus som lærer og mester. En fengende leder, et stort ideal. Som gav oss et nytt bud, et bud om å dele. Vi andre skal tjene og ikke oss selv.

Men har du sett Jesus som lider på korset. Som soner for DIN skyld, og lindrer din nød? Og har du sett Jesus som står opp av graven, gir håp om et nytt liv, og seier over død!

Du ser kanskje Jesus som den Gud har sendt oss. Til hjelp for vår sykdom og lidelse svær. Og det er vår visshet, at Jesus vil høre og svare i rett tid på bønner vi ber.