måndag 20. april 2009

Aline Mjølhus

Sånn rett før påske skrev jeg et lite blogginnlegg om familien Mjølhus. Men det var jo ikke helt korrekt, for jeg manglet jo minstemann. Så nå får hun få seg et eget her ;-)

Jeg og Aline og Mamma (Ingunn) har vært på byen i dag, og der satt vi på en sau. Aline satt på den store sauen, og jeg satt på den lille sauen. Mamma fikk prøve den store sauen. For mamma er en dame, mens Margot er en stor jente.

Og så har vi prøvd mange fine sko. Aline ville kjøpe noen, men dama bak kassen så henne ikke, og mamma ville ikke hjelpe. Så da måtte vi desverre bare sette skoene tilbake på plass.

Når vi skulle kjøre tilbake å hente min bil, så var Aline litt sur. Og jeg ville ha bilde av den sure jenten bak i bilen. Så da måtte hun jo lage et enda surere fjes, så det syntes på bildet at hun var sur, og etterpå skulle vi lage et gladfjes på bildet. Så da glemte vi at vi hadde vært sure. Når mamma gikk inn på jobben til pappa for å hente han, så satt jeg og Aline i hver vår bil å gjorde grimaser til hverandre. Det var morsomt :-)

Aline er kjempekul!! Jeg digger Aline :-D Håper mammaen og pappaen til Aline synes det er greit at jeg skriver litt om henne her :-)

Og så helt til slutt: Et par bilder av meg og Ingunn i vårt nye festantrekk ;-)

laurdag 18. april 2009

SOMMER!!!

Ja, jeg nyyyter det!! I hele dag har jeg slappet av/ sovet på terrassen. Jeg har verdens deiligste terrasse. Det sto noe om solkrem i en blogg jeg var innom nettop... kanskje jeg burde tenkt på det før...?? Jajja. Ingenting er som årets første solbrenning ;-)

I går hadde vi ungdomsklubb. Jeg vil fortsatt jobbe med ungdommer, og jeg er veldig spent på hva fremtiden bringer...

I kveld skal jeg gå natteravn for første gang :-) Det blir spennende, og gøy i dette supre været!!! :-)

tysdag 14. april 2009

Sunniva er lang og tynn

Digital lufttrykkmålerting! Genialt!!! Nå tenker jeg dekkene mine må være fornøyde :-)

Jeg trodde Sunniva var tykk, men når hun fikk av seg gipsen viste det seg at hun bare er en veldig stor jente. Lang og tynn :-) Og hun kan telle til fem ("to, ti, pem!") og si tante. Hun liker å skate, og hun er flink å spille twister.

tysdag 7. april 2009

Jobb

Når en sitter på jobb uten å ha noe her å gjøre, bare fordi at en ikke har timer til å ta ut avspassering, og ikke har tenkt å ta ulønnet ferie. Hva gjør man da?? Ja, si det... Kontoret har ikke vært så ryddig siden jeg begynte her ihvertfall, og ikke lekerommet heller. Avising av fryseskapet var også en god ide.
Nå er det noen oppe for å fikse noen dimmere eller noe, så da er det ihvertfall litt vits at jeg er her, ellers så hadde de ikke kommet inn. Men da hadde de vel bare kommet igjen en annen gang tenker jeg.
Nei, jeg forstår virkelig ikke hva jeg gjør her. Jeg kunne vært hjemme på påskeferie. Men nå må jeg være her en times tid til i dag hvertfall, og jeg må vel stikke innom en times tid i morgen også, uten at jeg skjønner helt hvorfor. Jeg klarer ikke å gå i null denne uka, får noen timer minus uansett, for jeg gidder da ikke sitte her å glo i taket bare for å få timene til å gå!!! Jeg kjeder meg....
Jeg trenger ny jobb fra første juni av. Noen som har noe på lager?? 100% fast stilling helst. Og det må innebære iallefall litt ungdomsarbeid. Rop ut!!!

søndag 5. april 2009

God påske!!

Herren din Gud er hos deg, en Helt som har Makt til å frelse. Han gleder og fryder seg over deg, og gir deg på ny sin kjærlighet. Han jubler over deg med sang!!! :-)

I'm back!

Ja, jeg vet at påsken ikke er over ennå, men nå har jeg fastet i 40 dager. For fra askeonsdag til palmesøndag er 40 dager. Fasten skal jo egentlig være til påskedag, men så skal du egentlig ha en fastefri dag i uken. Men jeg har hatt 40 dager uten fastefri, så nå synes jeg det var nok ;-)

Neste år skal jeg ikke faste fra noe. Det er egentlig ikke så lurt. Jeg leser jo ikke mer bibel selv om jeg ikke er på facebook og blogg. Så neste år skal jeg heller ha motsatt faste. Det vil si at jeg skal bruke så og så mye tid med bibel i 40 dager. Det er mye lurere :-)

Jeg trodde tv-fasten skulle bli den letteste, men jeg kunne jo ikke droppe korslaget, så den gav jeg fort opp... men facebook og blogg har jeg vært flink med ;-) Så sånn er det med den saken. Velkommen tilbake Margot! Takk takk ;-)