måndag 21. juni 2010

Sommer

Sommeren nærmer seg med stormskritt! Om mindre enn en uke drar jeg på konf-action med 17 konfirmanter, og jeg gleder meg!! Det blir bra :-)

Jeg var hjemme på karmøy en tur i helgen. Der sanket jeg sammen alt jeg trenger til en uke i telt. For eksempel selve teltet som jeg låner av søsteren min, sovepose som jeg låner av broremann (håper det er greit Kasper :-p), og masse småstasj som mamma mener kan være greit, som små flasker med shampo, såpe, tannkrem og sånn, lommelykt, og sysaker! "Kan jo hende du må sy i en knapp" :-p

Jeg har også fått meg noen nye t-skjorter fra krist.in. Hun har nemlig startet et firma hvor hun designer kristne t-skjorter! De er kjeeeempetøffe!!! Jeg har kjøpt denne, og en til. Anbefaler å ta en titt her og kjøpe et par t-skjorter!! (jeg stjal det bildet av deg jeg Kristin... håper det er greit. Du er jo så søt ;-) )

Hjemme lekte jeg jo også litt med mine to søte tantebarn selvfølgelig! Og gjett hva: de har fått seg onepeace :-D Jeg liker ikke egentlig det klesplagget noe særlig, men de var kjeeempesøte :-)


Jeg må også fortelle om den nye hiten til LidoLido. Ja han er søskenbarnet mitt for de som ikke visste det :-p Og på denne hiten LidoLido – Fake Id (Kidz in the club) er faktisk hele familien med!! Hvis dere hører der mange folk sier Heeeey!! Så er det altså hele slekta i familieselskap hos losnegårds. Sunniva, tantebarnet mitt er f.eks. med. Og mamma og pappa, og bestemor, og alle de andre. Jeg var oppe i andre etasjen med Filip.... (mitt minste tantebarn). Så jeg kan ikke skryte på meg noe hit... Hadde jeg visst at det var DET de holdt på med!!! :-p Men men. Jeg var i huset ;-) Så. Hør på den!!! :-)

Nå skal jeg snart spise middag. Jeg lager komler!!! Tro det eller ei. Det var jo lett!! (har ikke smakt på dem enda da... ) Men når jeg klarer det så klarer ALLE det! Jeg lover! Jeg kan jo ikke lage noe mat!!! :-) Jepp. Så god middag, vi blogges ;-)

tysdag 1. juni 2010

Bursdag og streik

Eg burde ha blogga i går, for då var eg glad. I dag er eg berre sur.

I går:
Eg hadde bursdag i går, og fekk så mange kjekke meldingar!! Då eg var komen heim, ringte det på døra, og der sto Lise, Ingunn, Bjarte og Aline og sång bursdagssongen til meg!! Og eg fekk pakke. Det var kjekt. Eg trur ikkje nokon har sunge på trappa mi før :-) Det var veldig koseleg med overraskelsesbursdagsbesøk. Me åt is.
Då dei hadde gått, gjekk det ikkje mange timar før det ringte på døra igjen, og der sto Ahmad og Astrid og sång bursdagssongen til meg! Og dei hadde med seg is!! :-D Så det vart mykje is på meg. Og eg likar jo is ;-)

I dag:
Streiken vert trappa opp i morgon. Eg er ikkje organisert, og skal difor ikkje streika. Men mange av kollegene mine i barnehagen skal streika. Me får lov å ha opent nokre timar dersom det er to uorganiserte på ein avdeling. Me er minst fire uorganiserte i barnehagen!! (me kunne altså hatt to avdleingar opne) MEN ingen av oss fire er på same avdeling, og dei har ikkje lov til å flytta på oss. Det vil seie at me ikkje har lov til å ha opent. Greit nok. MEN eg får ikkje lov til å avspassere!! Så eg må vere 7,5 timar i barnehagen!! Utan born!! Fy eg vart sur!! Eg har mykje å gjera i kyrkja for tida. Det er bortkasta tid å vere i barnehagen!! Kva skal vi gjera der?? Vaska!!!??? Argh argh argh!!!

No skal eg sjå frustrerte fruer. Eg er litt frustrert, så det passar jo bra.