laurdag 16. mai 2009

Lillebutikk

Lillebutikk er en veldig veldig søt nettbutikk der du kan få kjøpt veldig mye kult til en billig penge. Det går vel for det meste i hårpynt og smykker. Det meste hjemmelaget, og helt unikt. Lillebutikk drives av Kristin og Charlotte.

Dette skriver Kristin om Lillebutikk: "Lillebutikk er en nettbutikk jeg driver sammen med Charlotte. Her selger vi masse forskjellige accessories, både smykker og ringer, armbånd og herlig hårpynt. Endel lager vi selv, og noe blir bestilt fra ulike leverandører. Varene våre er ting vi gjerne kunne tenkt oss selv som vi har lyst til å dele med dere, og vi holder prisene så lave som vi kan."




For dere som er så fattige som meg, så kan det være en ide å følge med på bloggen til Kristin, for der hender det det er muligheter for å vinne fine premier fra lillebutikk. Nå er det for eksempel en konkurranse på gang der. Og så har hun en fantastisk fin blogg, som det er gøy å følge uansett ;-) Og Kristin er dessuten kandidat til bispedømmerådet, så bli gjerne litt bedre kjent med henne ;-)

Ha en fin 17. mai alle sammen!!

1 kommentar:

Sang Tao - Judith sa...

Har sansen for Kristin altså! Det må eg sei. Møkje fint i butikken derras og